Een bijzondere boekenzaak - Het geheim van oom Leonard. Nu met gratis luisterboek!

Een bijzondere boekenzaak - Het geheim van oom Leonard. Nu met gratis luisterboek!

€ 14,99

Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Nu met gratis luisterboek, ingesproken door Isa Hoes!
Als u het boek heeft besteld, ontvangt u het luisterboek helemaal gratis! Het luisterboek wordt verstuurd per WeTransfer, zodat u het op elk device kunt beluisteren (wel even uw spam-mail in de gaten houden).


Het verhaal
Sam logeert iedere zomervakantie zes weken lang bij zijn oom en tante. Oom Leonard zegt bijna niets en is super saai, maar tante Bella heeft gelukkig een hele speciale boekenzaak. Ze heeft een aquarium in de vloer laten bouwen en verkoopt bijzonder snoep. Dit maakt ze zelf in haar snoeplaboratorium op zolder. Sam vindt het geweldig in de boekenzaak. Hij leest veel boeken en mag altijd als eerste de nieuwste snoepjes proeven.

Als Sam op een dag stiekem door het magazijn van Bella’s Bijzondere Boekenzaak loopt, vindt hij een mysterieus boek. Hij opent het boek en ontdekt dat er een stokje in zit. Hij wil het boek verstoppen, maar oom Leonard ziet hem met het boek lopen. Zonder iets te zeggen pakt hij het boek uit Sams handen. Oom Leonard is vervolgens een tijdje spoorloos, maar Sam vindt hem uiteindelijk op zolder. Als hij stilletjes de zolderdeur openmaakt, ziet hij…

… dat oom Leonard helemaal niet zo saai is als hij dacht.

Goed doel
'Gun jij ook alle kinderen het plezier van een goed boek? Kinderzwerfboek laat gericht in aandachtswijken kinderboeken zwerven, zodat de zwerfboeken ook op plekken komen waar deze het hardst nodig zijn.'
Dit is precies waar ik voor sta. Kinderen moeten, ongeacht hun achtergrond, toegang hebben tot een leesboek. Daarom vind ik het super gaaf dat je ervoor kiest om naast een boek voor jezelf te kopen, er ook één wilt doneren!

Levering
Als u het boek voor 15:00 uur besteld, dan heeft u het de volgende werkdag in huis.
Bij verzending naar België kan de levertijd iets later uitvallen helaas.