Lockdown-leespakket: Een bijzondere boekenzaak - Het geheim van oom Leonard

Lockdown-leespakket: Een bijzondere boekenzaak - Het geheim van oom Leonard

€ 19,99

Beschrijving

Steeds meer kinderen raken in de ban van het geheim van oom Leonard. Het eerste kinderboek van Tjardo de Graaf werd al meer dan 1000 keer gelezen!

Uniek lockdown-leespakket
Met dit leespakket zal uw zoon of dochter zich niet snel gaan vervelen thuis! Na elk hoofdstuk kunnen er namelijk drie verschillende creatieve opdrachten worden gemaakt, die aansluiten bij het verhaal. Het speciale lockdown-leespakket bestaat namelijk uit het volgende:
- Een bijzondere boekenzaak - Het geheim van oom Leonard (hardcover)
- Een bijzondere boekenzaak - Het geheim van oom Leonard (luisterboek, ingesproken door Isa Hoes)
- 27 verschillende opdrachten om de lockdown mee door te komen! Bij de afbeeldingen vindt u drie voorbeelden van opdrachten.

Vergeet niet uw email te controleren na het bestellen van het pakket, want het luisterboek en de 27 opdrachten worden per WeTransfer naar u toegestuurd. Zowel het luisterboek als de opdrachten kunnen op ieder device worden geopend.


Het verhaal
Sam logeert iedere zomervakantie zes weken lang bij zijn oom en tante. Oom Leonard zegt bijna niets en is super saai, maar tante Bella heeft gelukkig een hele speciale boekenzaak. Ze heeft een aquarium in de vloer laten bouwen en verkoopt bijzonder snoep. Dit maakt ze zelf in haar snoeplaboratorium op zolder. Sam vindt het geweldig in de boekenzaak. Hij leest veel boeken en mag altijd als eerste de nieuwste snoepjes proeven.

Als Sam op een dag stiekem door het magazijn van Bella’s Bijzondere Boekenzaak loopt, vindt hij een mysterieus boek. Hij opent het boek en ontdekt dat er een stokje in zit. Hij wil het boek verstoppen, maar oom Leonard ziet hem met het boek lopen. Zonder iets te zeggen pakt hij het boek uit Sams handen. Oom Leonard is vervolgens een tijdje spoorloos, maar Sam vindt hem uiteindelijk op zolder. Als hij stilletjes de zolderdeur openmaakt, ziet hij…

… dat oom Leonard helemaal niet zo saai is als hij dacht.